Skip to main content

Rólunk

Spitzer Fruzsina

Spitzer Fruzsina1986-ban született Nagyváradon. Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem Vizuális kultúratudomány szakos hallgatója.
Spitzer Fruzsina & Ruzsa Dénes
Alkotópárosként 2007-től készítenek közösen experimentális rövidfilmeket, animációkat. Munkáik több mint 200 nemzetközi filmfesztiválon, kiállításon szerepeltek Mindig is az alternatív képkészítési eljárás vonzotta őket, 2013-tól bevonták a síkágyas szkennert, mint a digitális kamerát helyettesítő, kiegészítő eszközt az alkotómunkába. Megrendelésre több mint tíz éve készítenek kulturális rendezvényeken, kiállításokon, céges eseményeken videófilmeket, dokumentációkat, valamint művészek, múzeumok, galériák részére riportfilmeket, portréfilmeket. Külföldi és magyar szakfolyóiratokban és katalógusokban jelennek meg fotóik. 2017-től tagjai a Magyar Elektrográfiai Társaságnak.

Ruzsa Dénes

Ruzsa Dénes 1982-ben született Budapesten. Tanulmányait a Debreceni Egyetem Kommunikáció és Médiatudomány Szakán végezte.

Elérhetőségek

email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
tel.: 06209371736

Válogatott publikációk

Vetítések, kiállítások, díjak

Ruzsa Dénes és Spitzer Fruzsina honlapja